Logo CuraJob

Persbericht samenwerking CuraJob en Hoornbeeck Connect Goes

15 januari 2024

CuraJob en Hoornbeeck Connect, uitgaande van het Hoornbeeck College, starten een samenwerking voor het aanbieden van trainingen voor zpp’ers in de zorg.


CuraJob, een toonaangevend bureau voor zelfstandige zorgprofessionals, kondigt met trots een strategische samenwerking aan met Hoornbeeck Connect, uitgaande van het Hoornbeeck College. Deze samenwerking heeft tot doel de scholingsmogelijkheden te verbeteren en te optimaliseren voor zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) in de regio Zeeland.


De zorgsector staat voor voortdurende uitdagingen en veranderingen, en het is van essentieel belang dat zzp’ers in de zorg voortdurend toegang hebben tot hoogwaardige scholings- en bijscholingskansen. Met de samenwerking tussen CuraJob en Hoornbeeck Connect willen beide organisaties hier een positieve bijdrage aan leveren.


CuraJob heeft een uitgebreid netwerk van zelfstandige zorgprofessionals in Zeeland en biedt hen toegang tot een breed scala aan opdrachten in de zorgsector. Door de samenwerking met Hoornbeeck Connect kunnen zzp’ers die zich aansluiten bij CuraJob profiteren van trainingen die zijn afgestemd op de behoeften van de moderne zorgprofessional.


Hoornbeeck Connect, met jarenlange ervaring in de zorgopleidingen binnen het Hoornbeeck College, zal haar expertise inzetten om de cursussen en trainingen aan te bieden. Deze opleidingsprogramma’s zullen zorgprofessionals helpen hun vaardigheden en kennis te verbeteren, wat resulteert in hoogwaardige zorgverlening en betere kansen op de arbeidsmarkt.


Dhr. B. (Bilal) Burhan, directeur van CuraJob:

‘Al geruime tijd zetten we ons in om een betrouwbaar en hoogwaardig scholingsaanbod te ontwikkelen voor de aangesloten zorgprofessionals. We streefden naar iets beters dan de gangbare mogelijkheden en vonden het van groot belang om samen te werken met een gelijkgestemde en professionele partner. Hoornbeek, een vooraanstaande zorgopleider in de regio, bleek dan ook de perfecte match. We zijn zeer verheugd over deze samenwerking en kijken ernaar uit!’


Dhr. M.G. (Rinus) de Rijder, directeur van het Hoornbeeck College te Goes, is positief over de samenwerking met CuraJob.

‘De arbeidsmarkt is volop in beweging. Beroepen veranderen en de arbeidsmarkt veranderd. We zien dat er veel zij-instromers zijn in de zorg, maar ook dat er veel medewerkers behoefte hebben aan (bij)scholing. Het is erg waardevol dat het mbo hier samen kan optrekken met zorgaanbieders. Deze trainingen zijn in nauwe samenwerking met CuraJob ontwikkeld en voorzien in een behoefte. Een bijkomend voordeel is dat studenten voor dergelijke training nu vaak de provincie uit moeten en veel reistijd kwijt zijn. Deze training wordt op onze locatie in Goes aangeboden door medewerkers uit de praktijk!’


De samenwerking tussen CuraJob en Hoornbeeck Connect zal binnenkort van start gaan, en beide organisaties kijken uit naar de positieve impact die ze zullen hebben op de zorgsector en de zzp’ers die erin werken.

Deel dit bericht:
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday