Ben je op zoek naar zorgprofessionals?

Ben je als zorginstelling op zoek naar (tijdelijk) personeel? CuraJob kan je openstaande diensten snel en adequaat invullen. Al onze ZZP’ers zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn bevoegd en bekwaam in hun vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor losse diensten en periodieke opdrachten, tegen eerlijke en transparante tarieven. Onze werkwijze is volledig geautomatiseerd.

Een zorgorganisatie die zich bij ons aansluit, krijgt een eigen portaal om diensten aan te vragen. Deze worden via de CuraJob-app direct doorgegeven aan de zorgprofessionals met de juiste vaardigheden. 

CuraJob portaal op computer

Transparant en efficiënt

Via je portaal heb je inzicht in ons planningssysteem en kun je profielen van onze zorgprofessionals inzien. Zodra een zorgprofessional reageert op je aanbod, wordt automatisch een contract aangemaakt. Je hebt altijd inzicht in de urenregistratie en kunt die via het portaal goedkeuren. Je ontvangt maandelijks een factuur, die gemakkelijk in je eigen systeem kan worden verwerkt. Met het inzetten van ZZP’ers via CuraJob draag je geen belasting en sociale premies af. Omdat je geen arbeidscontract hoeft af te sluiten, blijf je flexibel. Met de inzet van zzp’ers loop je bovendien minder risico op hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Hoe het werkt

Stap 1

Inschrijven als zorginstelling

Stap 2

Plan een kennismaking

Stap 3

Zet je aanvraag uit

Stap 4

Ontvang reacties

Stap 5

Correcte facturatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan CuraJob mijn zorginstelling ondersteunen?

Als partner van zorginstellingen bieden wij uitgebreide ondersteuning door middel van onze samenwerking met meer dan 500 zelfstandige zorgprofessionals (ZZP’ers) die zich bij ons hebben aangesloten. Deze zorgverleners hebben diverse profielen en kwalificaties, variërend van helpende tot verpleegkundigen. Via ons online platform, kun je op elk moment van de dag terecht om je opdrachten uit te zetten. Of je nu behoefte hebt aan kortlopende of langdurige oplossingen voor jouw personeelsproblemen, wij denken met je mee en bieden de juiste ondersteuning.

Hoe zorgt CuraJob ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt?

Kwaliteit is een van onze kernwaarden bij CuraJob. Om ervoor te zorgen dat we aan deze waarde voldoen, hanteren we een grondig intakeproces waarbij elke ZZP’er persoonlijk wordt ontmoet voordat ze worden ingeschreven. We stellen ook strenge eisen, waaronder minimaal twee jaar relevante werkervaring na het behalen van het zorgdiploma. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de ZZP’ers gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd zijn om de opdrachten van zorginstellingen goed uit te voeren.

Bovendien hebben we een toegewijde kwaliteitscommissie die voortdurend bezig is met het verbeteren van onze dienstverlening. We waarderen feedback en nemen meldingen van misstanden in de zorg serieus. Daarom hebben we ook een contactpersoon waar zorgprofessionals eventuele misstanden kunnen melden. Op die manier kunnen we proactief handelen en streven naar voortdurende verbetering van de kwaliteit van onze diensten.

Aan welke criteria moeten ZZP'ers voldoen om met CuraJob samen te werken?

Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit. Daarom hanteren we een grondig intakeproces waarbij we persoonlijk contact hebben met elke ZZP’er voordat ze bij ons worden ingezet. We vereisen ook minimaal twee jaar relevante werkervaring na het behalen van het zorgdiploma. Op deze manier kunnen we er zeker van zijn dat alle ZZP’ers gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd zijn om opdrachten in zorginstellingen uitstekend uit te voeren. Bovendien zijn we voortdurend bezig is met het verbeteren van de dienstverlening.

Op welke manier kan ik opdrachten indienen of uitzetten via CuraJob?

Via het platform van CuraJob kun je eenvoudig jouw open dienst in het systeem zetten. Je kunt hierin ook aangeven welke profielen je zoekt en op welke afdeling de betreffende dienst open staat. Daarnaast zijn er nog een aantal handige tools. Interesse? Laat je informeren door één van onze medewerkers.

Ontdek mogelijkheden voor samenwerken in jouw regio!

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday